Loading...
Facebook 2017-08-22T10:29:53+00:00

24 uren geleden

Stepping Stones Coaching

Ben of ken jij een tiener die wil komen? Je bent van harte welkom! 😀 ... See MoreSee Less

Ben of ken jij een tiener die wil komen? Je bent van harte welkom! 😀

5 dagen geleden

Stepping Stones Coaching

Vanavond hebben we met elkaar gesproken over pesten. Wat doe je als je puber gepest wordt? En wat doe je als je puber pest? Wat zijn je ervaringen met pesten, toen je zelf een puber was? Kernwoorden van vanavond: openhartig, soms pijnlijk, maar vooral bemoedigend! ... See MoreSee Less

Vanavond hebben we met elkaar gesproken over pesten. Wat doe je als je puber gepest wordt? En wat doe je als je puber pest? Wat zijn je ervaringen met pesten, toen je zelf een puber was? Kernwoorden van vanavond: openhartig, soms pijnlijk, maar vooral bemoedigend!

 

Comment on Facebook

Misschien klinkt het beter als het woord ‘puber’ wordt vervangen door zoon/dochter. Vermijd zoveel mogelijk “belaste” woorden. Maak eens een woord/emotieveld met het woord puber!

1 week geleden

Stepping Stones Coaching

Ben jij de ouder van een (of meerdere) puber(s)? Hoor jij van je pubers wel eens dat er gepest wordt? Of dat hij/ zij het lastig vindt om met groepsdruk om te gaan? Wil jij daar samen met andere ouders over praten? Ja? Je bent van harte welkom aanstaande maandag (13 november) van 19:30 tot 21:30 uur bij La Bellettsa (Kardinaal van Rossumplein in Maastricht). De toegang is gratis, maar het is fijn als je je even aanmeldt via de mail: ingeborg@dijkstra-data.nl. Tot dan! ... See MoreSee Less

Ben jij de ouder van een (of meerdere) puber(s)? Hoor jij van je pubers wel eens dat er gepest wordt? Of dat hij/ zij het lastig vindt om met groepsdruk om te gaan? Wil jij daar samen met andere ouders over praten? Ja? Je bent van harte welkom aanstaande maandag (13 november) van 19:30 tot 21:30 uur bij La Bellettsa (Kardinaal van Rossumplein in Maastricht). De toegang is gratis, maar het is fijn als je je even aanmeldt via de mail: ingeborg@dijkstra-data.nl. Tot dan!
Meer berichten