Kleine Avonturen voor Ouder en Kind

  • Kleine avonturen ouder en kind
  • kleine-avonturen-ouder-en-kind-detail

Kleine Avonturen voor Ouder en Kind

€ 12,95

Een blik vol inspiratie om een waanzinnige en doldwaze middag met je kind(eren) te beleven!

Slechts 1 resterend op voorraad

Productbeschrijving

Wat is Kleine Avonturen voor ouder en kind?

Het is een blik boordevol inspiratie voor een waanzinnige en doldwaze middag met je kind. Het zijn niet zomaar spelletjes, die te vinden zijn in het blikje met Kleine Avonturen, waarvan je alleen al blij wordt door de vrolijke vormgeving. Het bevat activiteiten zoals: Colaboot bouwen, Drollen rollen , Kaartje-Prik, Kamertrui breien en Waslijnpost…

Het spel is geschikt voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Maar stiekem vinden wij alle spellen als volwassenen ook nog erg leuk. Vandaar dat op het blik de leeftijdsaanduiding 4-99 jaar staat.

Het spel werkt simpel:

Spreid de kaarten uit op tafel en kies samen een kaart. Of speel als ouder een tikkeltje vals en maak eerst een selectie van opdrachten die je zelf leuk vindt, die passen bij het weer of waar jij gewoon zin in hebt. Want als jij gemotiveerd bent, wordt het stukken gezelliger…toch?

Op de kaart staat een opdracht die jullie samen gaan uitvoeren. Een boot bouwen van een colafles, een slakkenrace organiseren of kamperen in je eigen huis bijvoorbeeld. Ga aan de slag, laat je verrassen en beleef de mooiste avonturen.

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “Kleine Avonturen voor Ouder en Kind”